Toimitusehdot

PALAUTUKSET JA PERUUTTAMISOIKEUS

 

Asiakkailla on aina kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus, joka lasketaan tuotteen vastaanottamisesta.

Palautusoikeus koskee käyttämättömiä tuotteita. Tuotteen ja pakkauksen tulee olla myyntikuntoisia.

Peruuttamisoikeus kuluttaja-asiakkaalle koskee huoltotyö tai lisätarvikkeet, tällöin asiakkaalla on mahdollisuus peruuttaa toimenpide tai kauppa ilman erityistä syytä.

Huolto- tai korjauspalvelun suorittaminen voidaan aloittaa ennen peruuttamisajan päättymistä. Mikäli ennen peruuttamisajan päättymistä aloitettu korjaus- tai huoltotoimenpide halutaan peruuttaa, on RS Techillä oikeus veloittaa jo tehdystä työstä, sekä varaosista joita ei voida poistaa korjattavasta laitteesta siten että varaosa voidaan katsoa olevan uudelleen käytettävissä.

Peruutuksista kuluttaja-asiakkaan on oltava yhteydessä asiakaspalveluun (contact@rs-tech.fi). Asiakkaalle lähetetään ohjeistus tuotteen palauttamiseen liittyen, sovitaan korjauksessa olevan laitteen kierrätyspalvelusta tai sen lähettämisestä takaisin asiakkaalle. Palautettava tuote on palautettava 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen tekemisestä.

Jos asiakas on vastaanottanut tavaran, hänen on pidettävä se olennaisesti muuttumattomana ja vähentymättömänä siihen saakka, kunnes hän on päättänyt pitää tavaran.

Posted in Uncategorised.